JÍDELNÍ LÍSTEK – POLEDNÍ MENU
18.2. – 22.2.2019

PONDĚLÍ
Polévka: 0,33l HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ.. 25,-
A: 120g VEPŘOVÝ CORDON BLEU, KROKETY.. 95,-
B: 100g THAJSKÝ SALÁT S KACHNÍMI PRSÍČKY.. 99,-
menu A: 110,- menu B: 120,-

ÚTERÝ
Polévka: 0,33l UZENÁ S BULGUREM.. 25,-
A: 100g ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, DUŠENÁ RÝŽE.. 99,-
B: 100g KUŘECÍ NA KARI, HRANOLKY.. 95,-
menu A: 120,- menu B: 110,-

STŘEDA
Polévka: 0,33l DRŮBEŽÍ S MUŠLIČKAMI.. 25,-
A: 120g PEČENÁ KRKOVICE NA ČERNÉM PIVU, ZELÍ, BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY.. 95,-
B: 100g GRILOVANÝ HERMELÍN NA GRILOVANÉ ZELENINĚ, BAGETKA.. 99,-
menu A: 110,- menu B: 120,-

ČTVRTEK
Polévka: 0,33l KRÉMOVÁ MRKVOVÁ S BRAMBOREM.. 25,-
A: 120g KUŘECÍ ROLÁDA S BRAMBOROVOU KAŠÍ.. 95,-
B: 100g TAGLIATELLE S CUKETOU A MOŘSKÝMI PLODY.. 99,-
menu A: 110,- menu B: 120,-

PÁTEK
Polévka: 0,33l MEXICKÁ FAZOLOVÁ.. 25,-
A: 120g PLNĚNÁ PANENKA JALAPEŇO PAPRIČKOU A SÝREM, DOMÁCÍ AMERICKÉ BRAMBORY.. 95,-
B: 100g ZELENINOVÉ RIZOTO SE SÝREM A OKURKOU.. 90,-
menu A: 110,- menu B: 105,-

PO CELÝ TÝDEN: 200g KUŘECÍ PRSO PLNĚNÉ SÝREM A SUŠENÝMI RAJČATY, SE
SÝROVOU OMÁČKOU, KOPROVÉ BRAMBORY + TOČENÁ KOFOLA 0,3l ZA 119,-

DO SVÉHO TÝMU PŘIJMEME SERVÍRKU / ČÍŠNÍKA NA HPP.

VÍCE INFORMACÍ OBDRŽÍTE PŘÍMO V RESTAURACI NEBO NA tel. 774367429